ПЛАЩА ЛИ КРЕМЪЛ НА КИРЧО Кеворк Кеворкян Този въпрос се търкаля от

...
ПЛАЩА ЛИ КРЕМЪЛ НА КИРЧО Кеворк Кеворкян Този въпрос се търкаля от
Коментари Харесай

Кеворкян: Плаща ли Кремъл на Кирчо

ПЛАЩА ЛИ КРЕМЪЛ НА КИРЧО

 

Кеворк Кеворкян

 

Този въпрос се търкаля от известно време из София.
Изглежда стряскащ, само че по никакъв начин не е абсурден, след всички номера, които кирчовци ни спретнаха дружно с руснаците.

Някои добре осведомени хора даже считат, че партенката за четирите хиляди лв., които руснаците сякаш плащали на неколцина свои избраници от българското си лоби, е измислена от някакъв задграничен пи ар екип -
задачата била да се омекоти упования удар против Кирчо поради газовите му недомислици.

Може ли да бъде избавен Кирчо с пи-ар?
Един мой другар тези дни изброи 10-те пи ар гафа на кирчовци.
Със сигурност са повече, само че броя им няма значение - тъй като по начало Кирчо и най-близкото му обграждане са създания, невъзможни даже за най-простото изложение.
И водните боички биха се уплашили от тях.
Толкова са одиозни, че като че ли не са действителни хора - а някаква небивалица на Природата.

Ако е правилно, че Кремъл е хванал в мрежите си Кирчо и сие, това може да е работа единствено на съветското външно разузнаване – там са необикновено изобретателни и подли, питайте за детайлности англичаните.
Купуват, заплащат и сетне на драго сърце те злепоставят.

Това припомня за най-важната уговорка от договорите на „ Газпром “ – „ Вземи или заплати “, леко модифицирана, несъмнено: „ Вземи комисионата от газа и чакай да те опикаят “.

Последната дума може да подразни някоя целомъдрена баба, симпатизантка на Кирчо, което също се обрисува като един от модерните тукашни явления: нервират се от неприличните думи, само че не и от неприличието на личния си живот, при който едвам оцеляват.
Тази свинщина пък по никакъв начин не мога да я проумея.

Лично аз нямам доверие, че руснаците играят дружно с Кирчо – само че пък, въпреки това, какъв брой време ще издържи някой от доверените газови медиатори на екс-премиера, до момента в който изплюе истината?
И то не в някоя от митичните изповедални на „ Любянка “, ами в първокласен хотел в Солун, примерно.

Като оставим настрани осмърдяването на Кирчо от руснаците, следва и въобще злепоставянето ни поради ината му.
Всъщност, въпросът дали Кремъл е омотал и привързал към яслата си Кирчо и ортаците му, към този момент получи неприятно допълнение от бившия/ГЕРБ министър на енергетиката Делян Добрев.
Според него, за последните три месеца медиаторите на Кирчо са прибрали 200 милиона евро от доставки на газ от „ Газпром “, сподели и фактури за съответните покупко-продажби.
Досега никой не опроверга изказванията му.

Ние си караме в непрестанно медийно затъмнение и цяло знамение е, че поради тази си немарливост още не сме осъдени с непрекъснато слънчево затъмнение. Направо си го заслужаваме.

Вижте в този момент, по какъв начин ви унижават и в това отношение.
Един от най-активните медиатори сред „ Газпром “ и българските будали/ “Булгаргаз “ е компанията „ МЕТ “.
Преди време Кирчо прави човек от въпросната компания началник на „ Булгаргаз “, т.е. – назначава го да договаря самичък със себе си.
Чували ли сте въобще за сходно шикалкавене?
Джеф Тибълс, създателят на популярното проучване за най-прочутите международни измами, би се парализирал от злоба, че първи не се е добрал до този факт.

Нашите „ публични “ медии обаче не се сещат да погледнат, даже през рамо, към тази история.
За конференцията на Добрев бяха извънредно великодушни, разрешиха му да очертае контурите на далаверата и незабавно не помниха скандалните данни, които той изнесе.
Изобщо не си направиха труда да ги ревизират или препотвърдят.
Как да не се усещат тогава комфортно кирчовци в този/нашия парадайс на измамниците.

Напоследък гребенът на Кирчо е увиснал - несъмнено сънува по какъв начин играе казачок, обаче отново свари да изтърси една нелепост: той бил подготвил оферта за седем танкера полутечен газ, обаче в този момент служебното държавно управление трябвало да я удостовери?!
Глупомерът на този човек от дълго време е блъснал в облаците, само че някои медии не престават да го търпят.
В случая той приготвя персоналните си медийни балами – тъй като, когато балонът за прословутите танкери най-сетне се спука, той ще упрекна за това Служебниците на Радев.
Зад този човек постоянно се влачат най-малко 10 шлейфа на Лъжата.

Кирчо играе пределно рисковано, изключително, в случай че руснаците са го излющили. Един факт е неоспорим: той провокира безподобна по мащабите си газова рецесия - само че пък това е най-ефикасният метод медиаторите му да приберат големи пари.

ПростоКирчо въобще не се тормози от разобличенията, които ще го настигнат някой ден.
Така е организиран, по този начин може да мисли - в режим, който не се отличава кой знае какъв брой от режима на тогавашните магураджии.
Лъжите му към този момент мъчно могат да бъдат изброени, обаче не трябва да му се сърдим, по този начин е нагласен софтуерът му.

Сигурно руснаците са го пресметнали без никакви старания.
Предполага се, че техни/на руснаците хора от върхушката на Европейски Съюз са посъветвали нашия запалянко да приказва непосредствено и против Путин, това е най-хубавото прикритие.

И ето я равносметката, която някои към момента не желаят да смелят: за три месеца са прибрани 200 милиона евро - против няколко нелицеприятни думи за Путин. Какъв кеф единствено.

Някои медии, изключително малките екрани, от дълго време са прихванали много от греховете на политическите измамници - един от тия грехове се храни от лъжата, че всеки ден е самичък за себе си, неговата история стартира сутринта и завършва вечерта.
На другия ден се отваря нова страница и по този начин до края на света.
Много редки са случаите, когато някои обстоятелства или събития се разчоплят педантично и то, в случай че не съставляват особена опасност за Политическата Секта.
Кирчовци са схванали това и употребяват оптимално тази уязвимост на медиите.

Спомняте ли си, по какъв начин Кирчо орева орталъка, че ще бори и пребори корупцията.
Отдавна обаче не приказва за нея – а и медиите не обелват и дума за това. Вероятно и руснаците са го предизвестили да не мели прекомерно доста на тази тематика, тъй като думите медиатор и взятка/подкуп са бракосъчетани от дълго време.

Изглежда, Кирчо ги е послушал и по тази причина към този момент даже не загатва за титаничната си борба с корупцията, която трябваше да стане учебник/учебно пособие за Европа.

Няма и потребност към този момент да го прави, тъй като би трябвало да е задоволен изцяло от личния си опит:
самият той корумпира законността, когато в нарушаване на Конституцията бе назначен за министър, а по-късно бе наврян и в премиерския стол; корумпира непрестанно Истината с всекидневните си неистини – с някои от тях постави началото на енергийната злополука и на гешефтите на медиаторите си;
корумпира, колкото можа, и връзките ни с македонците.

Аферата с газа, която някои са склонни да нарекат „ Кремълската връзка на Кирчо “, ни подсеща за един от най-позорните провали на Прехода - престъпната приватизация на Костов.
Тогава продаваха на ниска цена, напряко подаряваха, в този момент пък купуват прескъпо, само че задачата е една – персоналното обогатяване на някои хора/властници.

Вече е ясно, че нахално бяха приватизирали през медиаторите
„ Булгаргаз “ - само че никой не приказва за това.
И по какъв начин не се откри най-малко една медия, която да намери контракта ни с „ Газпром “, с цел да се убедим, че кирчовци са гробокопачите на енергетиката ни – и то поради пределната си надменност.

Клаузата „ Вземи - или заплати “ е повече от ясна, т.е. - в случай че не вземеш контрактуваните количества газ, все едно, ще би трябвало да ги платиш.
Ето в каква главоблъсканица влязохме поради хашлашкото държание на Кирчо - и по-скоро поради скритите му игри.

В момента купуваме прескъпо съветски газ, а евентуално ще би трябвало да платим и неустойки за невзетите количества.
Има ли такива тъпанари някъде по света?

Костов имаше един лаф, с който оправдаваше приватизацията си: „ Едно нещо коства толкоз, колкото дават за него “.
Ако този принцип се приложи към политиканите ни, в това число в този момент и към кирчовци, бъдете сигурни, че никой и един цент няма да даде за тях.

Костов напряко разхвърли националното ни стопанство, направи някои невероятни дарове – като съобщи „ Кремиковци “, „ Балкан “ и още значително други скъпи държавни притежания на подобаващите хора.
А една солидна банка даже била продадена на цена, по-малка, в сравнение с са били наличностите в нея – гениално, нали?
Костов слагаше свои предани пажове да ръководят Агенцията за приватизация и по този начин тихомълком изчезнаха всички документи, които уличаваха Бандата на Приватизаторите.
И тази страница остана бяла.
Движим се към нещо неразбираемо, което незнайно за какво назоваваме „ Бъдеще “ - като сричаме от една библия с бели страница.
Няма да стигнем надалеч.

Костов мина през много комплицирани персонални превращения, които, в последна сметка, го окрупниха като политик - в други времена от него би излязъл един изцяло порядъчен балкански деспот.
Всякакви съпоставения с ПростоКирчо са изцяло неуместни.
Онзи е като глухарче, довеяно от инцидентен лъх напразно – да се изразим поетично, с цел да не кажем, че Кирчовата поява бе следващият немислим дрисък на нашето постоянно политическо несъстояване.

Обаче се оказа, че и той може да ползва някои от приватизационните мурафети на Костов.
Всъщност, те са напълно обикновени – обаче, все пак, се оказаха прекомерно комплицирани за наивния българин, който непрестанно опява, че го ограбват – обаче към момента у него надвива респекта от тариката-политик, още повече от тариката-богаташ, би трябвало някой доста да се злепостави с
далаверите си, с цел да се разсъни той изцяло. Но и тогава отново ще избира да има вяра, че някакви полтъргайстове опикават
Съдбата му.

Единият/Костов харизва „ Нефтохим “ на руснаците – и след това става русофоб.
Другият/Кирчо провокира газовата рецесия, само че през медиаторите си скрито търгува с съветски газ, цялостни гушите на руснаците – и
той е русофоб.
Как ги вършиме тия евро-атлантически номера?

И по този начин се изнизва Българското Време - през далавери, през негодници и обикновени простаци.

Скоро целокупното население ще се чумери пред въпроса: какви сме, сме ли въобще нещо - или сме някаква безволева навалица, съпровождаща неизкоренимата кирчовщина.

от www.kevorkkevorkian.com
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР